Teamsnipa.blogg.se

Team snipas blogg, Det ska se ut så!

Bästa sportfiskeblogg 2013

Publicerad 2013-11-11 18:36:00 i Allmänt,

Lasse: Sedan länge har vi väntat på att +FishEcos bloggtävlingen skulle dra igång. Förra veckan var det äntligen slut på lidandet, när jag glad såg Erics sms på hemvägen av skolan att man nu kunde anmäla sig till tävlingen. För oss som inte har haft bloggen så länge är det första gången vi ska vara med och tävlar.    
Reglerna är inte alls krångliga, det finns en liten jury som betygssätter varenda blogg enligt skalan 1-10, och på så sätt bestämmer vilka bloggar som ska vinna bloggtävlingen, respektive första, andra och tredje plats.
Våran kära jury består av: Pär Lindberg sportfiskarna, Jörgen Larsson Fiskefeber och Fairpoint AS samt Johan Broman filmproducent och sportfiskeentreprenör.
 
Kriterierna som kommer att bedömmas är följande:
-Bildkvalitet inkl originalitet och skapande
-Kvalitet på text
-Aktivitet/ uppdateringsfrekvens
 
Normineringen avslutas den 28:e februari. Vinnaren kommer att presenteras på sportfiskemässan 2014 i Kista.
Må bästa sportfiskebloggen vinna! Mvh Team Snipa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Team snipa. På den här bloggen kommer du att kunna följa hur 3 fiskegalna killar försöker få drömfångsten. Teamet består utav Vasskungen Eric, Håvarn Anthon och Trollingkungen Lasse. Om du är ute efter bilder på stora fiskar är den här bloggen långt ifrån optimal, men om du gillar små och många fiskar så är du helt rätt ute! Vi hoppas att du gillar bloggen och glöm inte att kommentera vad du tycker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela