Teamsnipa.blogg.se

Team snipas blogg, Det ska se ut så!

Svek och inspiration

Publicerad 2013-10-15 21:51:00 i Allmänt,

Eric: Vi har varit flitiga bloggare och publicerat inlägg varannan dag. Men under de senaste dagarna har inläggen uteblivit. Jag vill inte lägga skulden på någon av medlemmarna i teamet. Det är mycket fult att skylla på en person för allt som gått fel när man jobbar i en grupp. Det är nämligen sådant som splittrar grupperingar och omöjliggör samarbeten dock är allt i grunden i princip Lasses fel. Jag vet inte vad som är fel men varje dag fylls av ursäkter till varför han inte kan blogga. Även om hans källa till inspiration är sinande så är min välmående och tänkte därför tipsa om denna kortfilm om en otrolig fiskeupplevelse.

Det är uppenbarligen att denna teknik med större jiggar och frivatten genererar större fiskar i regel än vårt sätt att fiska. Detta är också något som jag i våra vatten vill omsätta i praktiken mer och mer. Men det är detta som är tjusningen med fisket, jakten på ett mål som inte går att uppnå. Att hela tiden få en större fisk eller lära sig allt om fiskens beteende. Och tror man att man kan allt är man alltid långt ifrån fullärd. Mvh Team Snipa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Team snipa. På den här bloggen kommer du att kunna följa hur 3 fiskegalna killar försöker få drömfångsten. Teamet består utav Vasskungen Eric, Håvarn Anthon och Trollingkungen Lasse. Om du är ute efter bilder på stora fiskar är den här bloggen långt ifrån optimal, men om du gillar små och många fiskar så är du helt rätt ute! Vi hoppas att du gillar bloggen och glöm inte att kommentera vad du tycker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela