Teamsnipa.blogg.se

Team snipas blogg, Det ska se ut så!

Trögt fiske

Publicerad 2013-10-15 22:43:29 i Allmänt,

Lasse: Ursäkta för den dåliga uppdateringen av bloggen men på grund av skolan och andra roliga aktiviteter är det inte alltid man hinner att blogga. Men iallafall så var Eric och jag ute och fiskade i lördags och ja, det gick sådär… Eric lovade ju att det skulle bli ett fuktigt eldorado i sitt förra inlägg så förhoppningarna var stora. Vi hade tänkt trolla en stor del av fisketuren inte bara för att jag älskar att trolla nä också för att det hade funkat de sista gångerna vi var ute. Vädret på lördagen var inte ens så dåligt, det vill säga att det blåste perfekt och det var inte allt för mycket sol. Vattentemperaturen låg på 11 grader när Eric och jag började trolla i vår hemliga sjö. Det dröjde inte alls länge innan en fin gädda hade tagit min vobbler. Snabbt och skonsamt tog vi upp gäddan, krokade loss vobblern och släppte i den igen. "Det kanske blir en bra fiskedag" tänkte jag.

Det blev inga bra bilder, det här var den bästa bilden vi hade på gäddan som var 65cm.

Efter vi hade släppt i gäddan fortsatte vi att trolla. Men det ville inte nappa. Dels berodde det nog på att vindriktningen ändrades hela tiden men också på grund av det snabba väderomslaget ifrån fredagen till lördagen. Efter fyra timmar utan en endaste gädda bestämde vi oss för att spinnfiska en stund. Snabbt åkte vi till en liten vasskant, Eric körde med sitt gummiexperiment medans jag bottenjiggade lite. Men det hjälpte inte. Det kändes som om alla gäddor bara hade försvunnit. Dock gav vi inte upp.

Det händer inte ofta att man ser "vasskungen" sitta framför mobilen istället för att fiska men om det nappar dåligt så.

Efter att till och med spinnfisket inte gav några resultat fortsatte vi att trolla. Vi prövade allt Ifrån frivatten till nära kanten, stora vobblers till små vobblers och vi testade även olika djup på dragen. Men det ville bara inte nappa förutom några väldigt försiktiga nafs. Vi åkte till och med till en annan sjö där det vanligtvis alltid nappar men inte den här gången. Så trögt fiske har vi upplevt väldigt sällan. Jag hoppas bara Eric lär sig att inte säga massa saker i förväg så att man blir glad, annars slutar det bara som den här gången och det vill säga frustationer och inga fiskar. Nä jag bara skämtar. Trots allt var det riktigt kul, det gäller bara att ha med de rätta personerna för att det ska bli en lyckad fisketur! Mvh Team Snipa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Team snipa. På den här bloggen kommer du att kunna följa hur 3 fiskegalna killar försöker få drömfångsten. Teamet består utav Vasskungen Eric, Håvarn Anthon och Trollingkungen Lasse. Om du är ute efter bilder på stora fiskar är den här bloggen långt ifrån optimal, men om du gillar små och många fiskar så är du helt rätt ute! Vi hoppas att du gillar bloggen och glöm inte att kommentera vad du tycker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela