Teamsnipa.blogg.se

Team snipas blogg, Det ska se ut så!

Förberedelser inför Höstnappet 2013

Publicerad 2013-09-13 11:50:18 i Allmänt,

Anthon: Som sagt så var det teamets första tävling i lördags. Vädret stjälpte fiskelyckan, men det var en otrolig upplevelse. Vi kom ju i alla fall inte sist och det är skönt att känna. En liten fisk är bättre än ingen alls. Inför tävlingen var det en hel del som skulle fixas. Jag spolade på min nya lina, som för övrigt verkar fungera rätt bra faktiskt. Även rullen skulle isär och rengöras och smörjas med rätt sak på rätt ställe.

 
 

Det är tur att jag fick hjälp av Eric så att allt gick rätt till. Rullen kändes bra under tävlingen och jag tror att kasten blev längre, vilket är roligt då jag är den av oss som alltid kastat kortast.

I betesboxen skulle det också städas lite, alla drag som skulle med på tävlingen skulle ligga i en och samma låda. Målet var att få med så lite packning som möjligt för att inte få för lite plats i båten. Maten skulle ju få plats med, det är en viktig del i packningen. Är man trött och hungrig på sjön så är det lätt att man blir sjösjuk, vilket inte är så roligt mitt under en tävling.

Vi är väldigt glada att vi fick låna den båt som vi använde, men den var ju såklart också tvungen att tas upp ur vattnet. Väl hemma på gården så borstades den ren och det lösa skräpet i den försvann med hjälp av damsugaren. Tillslut såg den riktigt bra ut!

 

Tur att den inte är så stor och tung, för har man ingen trailer måste man ju lyfta lite och trixa lite så att det bli bra och säkert ändå att transportera den.

Sen var det till att sova tidigt och upp klockan 04:00 på lördagen. Klockan sju sen var vi ute och startade i Team Snipas allra första fisketävling!

Sekunderna innan starten var förväntningarna stora och pulsen var hög när de 150 båtarna drog iväg ut för att lura gammelgäddan. Och resten vet ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Team snipa. På den här bloggen kommer du att kunna följa hur 3 fiskegalna killar försöker få drömfångsten. Teamet består utav Vasskungen Eric, Håvarn Anthon och Trollingkungen Lasse. Om du är ute efter bilder på stora fiskar är den här bloggen långt ifrån optimal, men om du gillar små och många fiskar så är du helt rätt ute! Vi hoppas att du gillar bloggen och glöm inte att kommentera vad du tycker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela